maanantai 4. elokuuta 2014

Raparperihillo

Mä rakastan raparperia! Teinpä siitä hilloa. Vielä ei olla tätä erää maistettu, kun sen pitäisi viikon verran jähmettyä. Edellisistä tuli kyllä tosi hyvää! :)



Keitin hillon ihan vain hillosokeripussin ohjeen mukaan, tosi helppoa! Jos ette ole vielä kokeillut hillon tekemistä, niin kokeilkaa! Se ei kyllä ole vaikea juttu. Jotenkin oon aatellu, että hilloaminen on vaikeeta ja mummon hommaa, mutta se onkin kivaa ja helppoa! :)



Purkit lämmitin kuumassa vedessä, niin siten ne saa sulkeutumaan tiiviisti. Siis kun hillo ja purkki jäähtyy, tiivistyy purkki ja näin se säilyy pitkään.



Niin ja mukaan heitin myös kanelia. Olisin laittanut tangon kiehumaan raparperien joukkoon, mutta eipä sellaista kaapista löytynyt, ripottelin sitten joukkoon vain hienoa kanelia.



Ootteko te hillonnut ja mitä?

Katso myös raparperipikapullaohje.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti