perjantai 5. syyskuuta 2014

Ihana kuukautiskierto

Anteeksi blogihiljaisuus. Tarviiko muuta sanoa, kuin loma netin ulottumattomissa ja loman jälkeinen syys stressi kun kaikki uusi alkaa ja pitäisi saada taas narunpäistä kiinni. Vieläkin vähän tässä stressailen alkavia juttuja, mutta paremmalta näyttää päivä päivältä.

Mutta nyt halusin tulla teille mainostamaan erästä sivustoa ja varsinkin tätä yhtä tekstiä. Nimittäin Kutri.netin Kaikki kuukautiskierrosta. En ole ennen juurikaan kuukautiskiertoani seurannut muuten kuin odotellessani ja laskeskellessani menkkoja. Mutta tuolta olen nyt saanut hyviä kuukautiskierron vaiheita, joita en ole osannut ennen havannoida. Tämän avulla mulle on myös helpompi opetella ja seurata, että missä kohdin esim. ovulaatio tapahtuu, että osataan sitten tehdä oikeita juttuja oikeaan aikaan. :)

Tiesittekö esim, että ovulaatio ei tapahtu aina siinä puolessa välissä kiertoa, vaan ovulaation jälkeinen aika ennen menkkoja on melko samanlainen aina, mutta että aika uudessa kierrossa ennen ovulaatiota voi vaihdella.. Ihan uutta mulle!

Menkäähän tuonne lukemaan, mutta jos ällöttää tämmöiset jutut suuresti, niin sitten jättäisin välistä. Tiedät kyllä miksi kun luet "varoitustekstin" kyseisen linkin takana heti ensimmäisenä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti