keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Liian monta muuttuvaa osaa

Miksi asioilla on tapana kasaantua? Miksi en tajunnut juttuja aiemmin tai ottanut asioista selvää aiemmin? Miksi oi miksi viivyttelen niin helposti? Miksi?

Epävarmuus ja asioiden liiallinen pohtiminen vie hurjasti energiaa! Ja vielä kun ne tietysti kasaantuvat.. Olen hyvin järjestellinen ihminen. Haluaisin tietää kaikki vaihtoehdot ja niiden sivuhuomautuksetkin ja sitten järkevästi pohtia miten edetä. Kun vaihtoehtojen eteen kasaantuu kovasti epävarmoja tekijöitä en osaa enää toimia. En osaa päättää, miten voisinkaan, kun en tiedä kaikkia sääntöjä. En halua valita väärin, enkä myöhemmin katua valintojani.

Pelasimme mieheni kanssa lautapeliä. Mietin aina vaihtoehtojani hyvin pitkään ja järjestelmällisesti. Kanssapelaajilla menee varmaan useinkin hermo minuun kun vuoroni kestää helposti hyvinkin kauan. Enkä pelin keskellä oikein osaa keskittyä mihinkään muuhun. En voi pelata puoliteholla tai vähän sinnepäin. Minun on pakko harkita kaikkia vaihtoehtoja ja sitten valita seuraava siirtoni.

Sama pätee elämään, en voi pelata puoliteholla. Enkä halua tehdä valintoja epävarmoissa tilanteissa. Kuitenkin elämä on useinkin epävarmaa, eikä kaikkia seurauksia voi ennakoida.

 

Ei tullut plussaa tikkuun. Enkä kyllä edes yrittänyt. Menkat kun alkoivat melko ajallaan. Nyt kuitenkin harkitsen tosissani sitä laserleikkausta kuitenkin. Mutta koska raskautumista ei voi ennakoida, se tulee sitten kun tulee, niin omassa yhtälössäni on liian monta muuttuvaa osaa, enkä osaa tehdä valintaa..Mennäkö laserleikkaukseen vai ei. Viivyttääkö raskautta sen takia, vai viipyykö raskaus lopulta kuitenkin, ja myöhemmin mietin, miksen mennyt aiemmin.. Huoh.

Niin ja se taloudellinen puoli. Eihän se mitään ilmaista touhua ole. Mutta toisaalta kaikkialta olen kuullut että se on todella rahan arvoista.. Ja maksaahan ne silmälasitkin.

Mun aivot ei toimi. Tai toimii ne, ne käy ylikierroksilla tällaisessa tilanteessa.
Onneksi olen saanut sentään nukuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti