sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Yksi viiva

Anteeksi piina, jos edellisestä viestistä sellaista aiheutui!
Tarkoitukseni oli kyllä tulla heti tänne raportoimaan tuloksia. Kun en vain heti kerinnytkään, niin johan asia unohtui. Auttoi kyllä nimittäin tämä maanpäälle paluu, sillä nyt ei vauvajutut ja "josko nyt kuitenkin" ajatukset enää vilise päässä samaan malliin.

Tein siis testin eilen aamulla. Ja yksi viivahan siihen testiin vain putkahti. Kyllähän minä sen tiesinkin, mutta silti en päässyt joskohan-ajatuksista eroon. Mutta testin tehtyäni pääsin! Vihdoin. Nyt rauha maassa, ainakin hetken ennen seuraavien menkkojen odotusta!

Sanoin miehelle, että tuo oli nyt sitten sellainen raskaustestin testi. Että sitten tositilanteessa osaisin sellaisen varmasti oikein tehdä, eikä tarvitse panikoida silloin. Tosin eihän se nyt niin kovin vaikeaa ollut.. :)

Nyt taas odotellaan! Tämä aika menkkojen ja ovulaation (tässä järjestyksessä) välissä on kyllä ihan mukavaa.. varsinkin kun poistin puhelimen menkkojen seurantasovelluksesta ovulaation ajankohdan näkymisen. Osaan nyt kuitenkin sen verran laskea ja arvioida, jos siitä haluan tarkemmin tietää, mutta ei tarvitse joka vilkaisulla nähdä koska mahdollisesti ovulaatio olisikaan ja alkaa jo stressaamaan sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti