keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Mitäs tästä sanotte?!



Kaksi elämän mullistavaa viivaa

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, onnea valtavasti!! :) tuo testi ei kyllä jätä mitään arvailujen varaan!
    Toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun asti <3

    A-M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Vieläkin tässä vähän ihmetellään että mitä tapahtuu! Niinpä, toivottavasti kaikki menee hyvin. Päätin, etten ala hermoilla turhia, sitten vasta jos oikeasti näyttää ongelmia ilmenevän.. Turha sitä on etukäteen murehtia, kerkiää sitten jos on oikeasti tarvetta.

      Poista
  2. Hei mahtavaa! Monesti oon blogias katellu, että mitähän sulle kuuluu, kun et pitkään aikaan kirjotellut. Mutta ihanaa! Toivottavasti jatkat blogia nyt kun on kaksi viivaa vihdoin tullut. Itsellä menossa piinailupäivät, tosin en uskalla paljon olla toiveikas ettei tarvitse pettyä! Onnea ja kaikkea hyvää tähän kesään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! :D Ja kiva kun laitoit kommenttia! Kyllä tässä on ajatuksena jatkaa, haluan itsellenikin kirjoitella, että myöhemmin muistaisi sitten mitä fiiliksiä ollut ja milloin on mitäkin tapahtunut.

      Onnea teillekin yritykseen! Toivottavasti tekin saisitte pian näitä ihania uutisia! <3

      Poista
    2. Käääk! Ei meidän tarvinnutkaan pettyä tässä kuussa! :O Samat fiilikset on myös mulla, kuin mitä tuohon seuraaviin postauksiin kirjoittelit. Rauhassa mennään ja katsotaan mihin tämä elämä meitä vie <3 On tämä vain jännää!

      Poista
    3. Oioioi, ihanaa! :D Onnittelut!! Nyt voidaan yhdessä ihmetellä ja fiilistellä!
      Mä täällä mietin, että eikö tämä jatkuva ällötysolo mene koskaan ohi. Ja sit jos se hetkeksi menee, niin alan jo miettiä, että onko jotain nyt vialla ;D Että koita nyt sitten tässä pysytellä selväjärkisenä!

      Poista