tiistai 15. syyskuuta 2015

Puoliväli

Nyt olis kuulkaas puoliväli! Mihin tää aika katoaa?! Kerrotaanpa vähän kuulumisia:

Sain ystävältäni lainaksi muutamia vaatteita meidän vauvalle. Kivaa päästä hypistelemään niitä! Tekisi mieleni itsekin lähteä enemmänkin katselemaan vauvan vaatteita, mutta en ole vielä juurikaan viitsinyt, kun tiedän että saadaan jonkin verran vaatteita ystäviltä. Täytyy sitten lähempänä katsoa mitä vielä puuttuu. Tosin jonkinlainen toppapuku/pussi kannattaisi varmaan metsästää tälle helmivauvalle, kun se äitiyspakkauksen mukana tuleva on niin suuri. Tosin jotkuthan sitäkin käyttävät silti, mutta itse ainakin ajattelisin että se voi olla vähän hankalaa. En kyllä tiedä raaskiiko sellaista uutena ostaa, kun käyttöaikakin on niin vähäinen, mutta meinaan ainakin koluta kirppareita josko sieltä joku sopiva löytyisi.

Vauvan liikkeitä alkaa tuntua enenevässä määrin! Tänään ensimmäistä kertaa niin että keskityin ihan muuhun juttuun kun tunsin potkuja. Muuten on melkeinpä pitänyt keskittyä mahaan tai ei ainakaan olla kovin tiiviisti keskittyneenä johonkin muuhun juttuun. Muutamia kertoja tässä parin viikon aikana potkut ovat tuntuneet selvästi illalla sohvalla makoillessa ja netfliksiä katsellessa. Varmaan isäkin voisi kohta niitä potkuja jo tuntea! Jos vaan sattuu sopivasti paikalle :) Mutta on tuo tunne kyllä hassu! Ei noita liikkeitä voi etukäteen kuvitella, vaikka ne ovatkin juuri sitä miltä kuulostaakin potkuja/ iskuja mahan sisältä päin pienellä vaimennuksella tosin.

Mennyt neuvolalääkäri oli vähän pettymys. Onneksi paikka on tuossa niin lähellä, niin ei tarvitse kovin kauaa sinne matkustella. Lääkäriaika oli myöhässä noin 20 min ja olin jo ulkona kadulla n. 10 -15 min kuluttua sisään päästyäni. Sydänäänten kuuntelu oli hauskaa ja kiva kun mitattiin mahan koko mikäs se mittauksen nimi nyt onkaan.. Muuten lääkäri vain kehotti syömään tuota rautaa, mistä neuvolatätikin oli puhunut. Tietysti on hyvä että aikaa käytetään silloin kun sille oikeasti on tarvetta, mutta olisin kuitenkin toivonut että hän olisi edes kysynyt onko jotain mielessä. Itse piti kysymyksiinkin vaatia vastausta jotta mitään olisi lääkäristä irti saanut.

Äitiyshousut kävin ostamassa, niistä kerron vähän enemmän vaikka omassa postauksessaan kunhan kerkiän vielä vähän testailla ja ottaa kuvia.

Vaunupohdintaa on täällä tehty kovasti, mutta siitäkin oma postauksensa tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti