keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Mahan kasvu

Siis mistä tää maha on oikeesti tullut? Kun kattoo näitä mahakuvia niin kyllä taas ihan uudella tavalla konkretisoituu tää raskaus!

Tää näyttää jo ihan oikeelta raskausmahalta! Ihan valtava, ja vielä sen pitäis tässä kasvaakin! Mutta voi että mä kyllä rakastan tätä mahaa ja varsinkin sitä mikä siellä sisällä kasvaa! Musta raskausmahat on vaan niin kauniita, ja oon haaveillu tästä kun maha alkaa kunnolla näkymään! Nyt aijon ottaa siitä kaiken irti! Mutta kyllä tää samalla vähän tuntuu kummalliselta, että oonko se oikeesti minä tuossa, jolla toi maha on, se tuntuu jotenkin irralliselta..

 Tässäpä vertailukuvia sitten. Tuo ensimmäinen on otettu helmikuussa ihan vain vertailun vuoksi. Noissa ensimmäisissä raskaus ei nyt ihan kamalasti ole eroja havaittavissa, toki jos vertaa tuohon ennakkokuvaan, niin kyllä sen eron huomaa vähän on tanakoitunut tämä lady. Mutta tuossa viimeisessä on kyllä maha pompsahtanut esille aika tehokkaasti!

Tässä vielä pari vähän harvemmilla väleillä, näistä näkee ehkä vähän selvemmin muutoksen. Sieltä se maha vain kasvaa. Näissä huomaa kyllä selvän eron myös rinnoissa, jos vertaa tuohon ensimmäiseen ennakkokuvaan, ihan positiivinen muutos tämäkin!

Vielä vertailuksi pari kuvaa selkäpuolelta. Tällaista en tajunnut silloin ennakkovaiheessa ottaa, enkä edes raskauden ihan alussa. Vasta kun tajusin, että eihän mulla tää maha oo tainnu juuri yhtään levitä sivuille, aloin ottamaan näitäkin kuvia. Pikkusen on vaan vyötärö leventynyt, mutta ei tästä muuten osaisi nähdä raskautta.

Miltä teidän mahat tunuu ja näyttää? :)

5 kommenttia:

  1. Hei miten menee? Ei ole pitkään aikaan kuulunut postauksia, onhan kaikki hyvin? Täällä maha kasvaa, 30. viikolla mennään. Kummasti alkaa ajatukset jo kääntyä synnytykseen, mulla ainakin! Toivotaan kuitenkin, että siihen on vielä monen monta viikko aikaa!

    -tähti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Hyvin täällä menee, vaikka hiljaiseloa blogin puolella onkin ollut. :) kiva kun tulit kyselemään! :D

      Aloitin uudet työt noin kuukausi sitten ja se on vienyt mehut, eikä ylimääräistä energiaa ole ollut oikein mihinkään, saati sitten blogille. Nyt kyllä on mielessä ollut tulla taas kirjoittelemaan, mutta tauon jälkeen ei aina oikein tiedä mistä aloittaa.

      Mulla tällä hetkellä nuo työt vie ajatuksetkin aika tehokkaasti, niin en ole tuota synnytystäkään kauheasti kerinnyt miettimään enkä muitakaan vauvajuttuja. Onneksi hommasin vaatteita jo ajoissa, ja muutkin isot jutut, paitsi turvaistuin autoon on jo hommattu, niin ei tarvitse stressata. Eiköhän niitä loppuja juttuja sitten äitiyslomalla kerkiä haeskella.

      Poista
    2. Haha ja nyt kun katsoo noita mahakuvia, niin mietin vain että olenpa ollut tuolloin innoissani masusta, vaikka se onkin ollut tuolloin vielä aika pieni. Nytkin olen kuullut paljon kommenttia miten pieni mahani onkaan, vaikka se itselle tuntuukin aika isolta! :D

      Poista
  2. Moi! Kiva kun vastailit! Mä just muutama päivä sit otin taas mahakuvan, edellinen taisi olla joskus viikoilta 18 ?? Alkutaipaleen kuviin verrattuna puhutaan kyllä ihan eri koosta jo nyt, ja tuntuu että tämä vaan päivä päivältä paisuu enemmän ja enemmän! :) Toisaalta on kiva maha, mutta toisaalta tuntuu että tää on vaan tiellä ja haluisin takaisin oman kroppani!
    -tähti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,
      vielä tulin tänne kommentoimaan, että kyllä tää maha vaan kasvaa ja kasvaa. Mutta mä olen kyllä päässyt aika helpolla, sillä mulla on melko pieni maha. On kivaa että se näkyy ja olen ylpeä siitä, mutta samalla ihan tyytyväinen, että maha ei ole valtava, sillä tämänkin kanssa on vähän säätöä välillä. :) Nyt mahtuu vielä oma talvitakkikin päälle just ja just

      Poista